FJERNELSE AF SKIMMELSVAMP OG BEHANDLING AF SKIMMELSVAMP TILBYDES

​Hos Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard har vi stor erfaring med bekæmpelse og fjernelse af skimmelsvamp i form af behandling af skimmelsvamp. Skimmelsvamp kan forekomme i både en mild og en svær grad i din bolig. Vi hjælper med skimmelsvamp-bekæmpelse, og giver gode råd og vejledning til, hvordan du undgår det. Vores kunder kommer primært fra Glostrup ved København, eller andre steder på Sjælland.

Skimmelsvamp kan selv i mindre mængder være sundhedsskadeligt, hvis man er allergisk over for det, og derfor er en behandling af skimmelsvamp nødvendig. Dog kan man selv gøre meget for at undgå skimmelsvampen, og vi deler gerne ud af vores ekspertise og erfaring på området.

GODE RÅD TIL SKIMMELSVAMP-BEKÆMPELSe

​Skimmelsvamp-bekæmpelse og skimmelsvamp-fjernelse vil ofte indeholde en grundig afdækning og effektiv rengøring af de ramte områder. Inden fjernelse af skimmelsvamp er det dog vigtigt at undersøge, hvorfor skimmelsvampen er opstået. Ofte opstår skimmel i vådrum på grund af fugt og dårlig udluftning, men der kan også være andre årsager.

Der kan være mange andre årsager til skimmelsvamp end dårlig udluftning og det er vigtigt at finde denne årsag og gøre noget ved det, før du behandler skimmelen. Ellers kommer det blot igen.

Skimmelsvamp og fugt kan blandt andet skyldes:​

  • ​En vandskade
  • ​Utætheder omkring taget
  • ​Dårligt isolerede vinduer eller utætte ruder
  • ​Dårlig udluftning
Ved skimmelsvamp-bekæmpelse tager vi flere metoder i brug. Eksempelvis bekæmper vi skimmelsvamp ved større arealer med en is afrensning, ligesom vi råder over en række specielle værktøjer til mekanisk afrensning af både betongulve, træspær, murværk, lofter og plader. I meget slemme angreb af skimmelsvamp benytter vi etablering af en undertryksstation.​​

KONTAKT OS FOR ET
​UFORPLIGTENDE TILBUD

Har du spørgsmål til priser, eller brug for en professionel og effektiv bekæmpelse af skimmelsvamp, så kontakt Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard på telefon 98 68 10 84 eller på e-mail johansen-bernhard@mail.dk.

Vi er din garanti for en professionel bekæmpelse af skimmelsvamp og vi udarbejder gerne et tilbud på din opgave. Vi udfører skimmelsvamp-bekæmpelse i hele København og områderne omkring Glostrup samt resten af Sjælland. Vi ser frem til at høre fra dig.​

​Få et GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

​Står du med en skade, og har du brug for et uforpligtende tilbud? Eller søger du råd og vejledning? Så kontakt os endelig på telefon eller via kontaktformularen. Vi står altid klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig!

Eksisteret siden 1988

Altid personlig service

Specialister i bekæmpelse af svampe- og insektangreb

Specialister i udbedring af brand-, vand- og rådskader

E-mail: info@johansenb.dk

Telefon: ​98 68 10 84​​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS

CVR: 11893309

​Formervangen 4, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning