Brandskader

En brandskade i en bolig eller erhvervsbyggeri er en alvorlig sag, som nødvendiggør professionel hjælp og rådgivning. Ikke bare på grund af de skader, som ilden kan forvolde på bygningsdele, men også fordi slukningsvand, sod og røg kan medføre en række følgeskader såsom svampeangreb og lugtgener. 

Hos Johansen & Bernhard ApS har vi solid erfaring med udbedring af brandskader, ligesom vi kan varetage renoveringen og genetablere byggeriet i oprindelig eller moderniseret stand.

SÅDAN UDBEDRER VI BRANDSKADER

Ved brandskader begynder processen med, at vi i samarbejde med forsikringsselskabet fastlægger skadesomfanget, kortlægger bygningens tilstand og præciserer udseendet på eventuelle bortbrændte konstruktioner. På den baggrund lægges en handlingsplan for de nødvendige processer.​

Herefter igangsættes nedbrydningsprocessen, hvor vi fjerner beskadigede bygningsdele. Efterfølgende foretages de nødvendige sanseringsprocesser, som alt efter skadens omfang kan omfatte sod og lugtsanering, skimmelsanering efter slukningsvand, udtørring af bygningsdele og kondensaffugtning af lukkede rum. 

Efter en brandskade er det altid vigtigt at sikre, at alle bygningselementer er helt afrensede for sod, røg og fugt fra slukningsvand, så der ikke opstår følgeskader. Denne kontrol udføres altid af eksterne specialister.

Hvad enten byggeriet skal genopbygges i sin oprindelige stand eller efter anden anvisning fra bygherre, er vores erfarne håndværkere fuldt rustede til at klare opgaven. Hos Johansen & Bernhard ApS sætter vi en ære i at udbedre skader efter gamle, traditionelle konstruktionsprincipper, ligesom vi udelukkende samarbejder med leverandører, som lever op til vores høje materialekrav. Dette giver os mulighed for altid at garantere løsninger af højeste kvalitet og imødekomme alle typer af krav – både til moderniseringer og til renovering af fredede og bevaringsværdige byggerier.​​

RING 98 68 10 84​

​Få et GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

​Står du med en skade, og har du brug for et uforpligtende tilbud? Eller søger du råd og vejledning? Så kontakt os endelig på telefon eller via kontaktformularen. Vi står altid klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig!

Eksisteret siden 1988

Altid personlig service

Specialister i bekæmpelse af svampe- og insektangreb

Specialister i udbedring af brand-, vand- og rådskader

E-mail: info@johansenb.dk

Telefon: ​98 68 10 84​​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS

CVR: 11893309

​Formervangen 4, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning