insektangreb​

Insekter er vigtige i naturen, men mindre ønskværdige, når de flytter ind i vores huse. Der findes en række insekter, som ynder at finde ly og næring i bygningsdele, og kan gøre skade på byggematerialer såsom træ, mursten og fugemasse. 

De mest kendte er borebiller, husbukke og Murbier.

Har du fået uønskede gæster i form af skadelige insekter i din bolig eller erhvervsbyggeri, står vi klar til at hjælpe. Vi har solid erfaring med effektiv bekæmpelse af insekter såsom borebiller, husbukke, murbier eller lignende. Vi udfører insektbekæmpelse hos både private og erhverv på hele Sjælland og hjælper selvfølgelig også med genopbygningen efter behandlingen.

Sådan bekæmper vi insektangreb

Når det kommer til insektangreb i boliger, er borebillen den oftest forekomne forbryder. Borebilleangreb nedbryder træet over en længere årrække og kan bekæmpes med imprægnering med Protox Insekt eller Boracol, hvis der stadig er nok reststyrke tilbage i træet. Er dette ikke tilfældet, er det nødvendigt at udskifte konstruktionen.

Husbukkeangreb nedbryder ligesom borebilleangreb trækonstruktioner over tid. Behandlingen starter med, at omfanget af nedbrydningen klarlægges via en afrensning af tømmeret, som foretages med en såkaldt is-blæsning. Herefter kan specialiserede rådgivere bedømme reststyrken i træet. Alt efter nedbrydningsgraden imprægneres eller udskiftes tømmeret.​

Hvor borebiller og husbukke gør skade på trækonstruktioner, flytter Murbier ofte ind i ældre murstensbygninger med nedbrudte og løse fuger.

I svære tilfælde er det nødvendigt at ommure facadestenene, men i de fleste tilfælde kan skaderne udbedres ved at udskifte fugerne.​

RING PÅ 98 68 10 84

​Få et GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

​Står du med en skade, og har du brug for et uforpligtende tilbud? Eller søger du råd og vejledning? Så kontakt os endelig på telefon eller via kontaktformularen. Vi står altid klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig!

Eksisteret siden 1988

Altid personlig service

Specialister i bekæmpelse af svampe- og insektangreb

Specialister i udbedring af brand-, vand- og rådskader

E-mail: info@johansenb.dk

Telefon: ​98 68 10 84​​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS

CVR: 11893309

​Formervangen 4, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning