Vand- og stormskader

Står du med en akut vand- eller stormskade, står vi altid klar til at hjælpe. Med 847 udbedrede vandskader i bagagen har vi solid erfaring med at stoppe årsagen til skaden, minimere omfanget og genopbygge de beskadigede bygningsdele, så der sikres mod eventuelle følgeskader.

​Sådan udbedrer vi storm- og vandskader

Ved storm og vandskader begynder processen typisk med, at vi i samarbejde med forsikringsselskabet fastlægger skadesomfanget og kortlægger bygningens tilstand.

Efterfølgende foretages de nødvendige sanseringsprocesser, som alt efter skadens omfang kan omfatte udtørring af bygningsdele, kondensaffugtning af lukkede rum og skimmelsanering. I denne fase udføres altid med øje for at gøre den efterfølgende genopbygnings- eller reparationsproces enkel og ligetil. 

Derfor er både de eksperter, som afvikler skaden, og de fagfolk, som står for genopbygningen, professionelle og erfarne håndværkere.​

Efter en vandskade er det altid vigtigt at sikre, at alle bygningselementer er helt afrensede for fugt, så der ikke opstår følgeskader. Denne kontrol udføres altid af eksterne specialister.

Hos Johansen & Bernhard ApS sætter vi en ære i at udbedre skader efter gamle, traditionelle konstruktionsprincipper, ligesom vi udelukkende samarbejder med leverandører, som lever op til vores høje materialekrav. 

Dette giver os mulighed for altid at garantere løsninger af højeste kvalitet og imødekomme alle typer af krav – både til moderne bygninger og fredede og bevaringsværdige byggerier.​

RING PÅ 98 68 10 84

​Få et GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

​Står du med en skade, og har du brug for et uforpligtende tilbud? Eller søger du råd og vejledning? Så kontakt os endelig på telefon eller via kontaktformularen. Vi står altid klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig!

Eksisteret siden 1988

Altid personlig service

Specialister i bekæmpelse af svampe- og insektangreb

Specialister i udbedring af brand-, vand- og rådskader

E-mail: info@johansenb.dk

Telefon: ​98 68 10 84​​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS

CVR: 11893309

​Formervangen 4, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning