Specialudstyr

Hos Johansen & Bernhard ApS råder vi over professionelt specialudstyr og certificeringer, som sætter os i stand til at varetage alle typer af opgaver inden for svampebekæmpelse, håndtering af råd-, brand- og vandskader samt reparation og genopbygning af både moderne og bevaringsværdige bygninger.​

Støvsuger

Vores store 2 x 7 meter dieseldrevne støvsuger gør det muligt at suge isoleringsgranulat, løse lecanødder, løst indskudsler og lignende ud, selv på svært tilgængelige områder og i høje etagebyggerier. Støvsugeren har en kapacitet på 15 m3 i tanken og kan køre med en 100 mm. tyk slange op til 300 meters længde.

Certificering i PCB- og Asbestfjernelse

Vi er certificeret til fjernelse af PCB og Asbest og råder over professionelt specialudstyr, der kræves for at håndtere denne type opgaver.

Sprøjteanlæg

Vi råder over luftløse sprøjteanlæg med friskluftsanlæg, som benyttes til større imprægneringsopgaver.

Stige-, stillads- og ergolift

Vi råder over stigelifte med kapacitet til at løfte 400 kg i op til 31 meters højde samt stilladslifte til vanskeligt fremkommelige steder. Til transport af tunge materialer og grej op og ned ad trapper råder vi over en Ergolift, som er en elektrisk trappesækkevogn.

​Få et GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

​Står du med en skade, og har du brug for et uforpligtende tilbud? Eller søger du råd og vejledning? Så kontakt os endelig på telefon eller via kontaktformularen. Vi står altid klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig!

Eksisteret siden 1988

Altid personlig service

Specialister i bekæmpelse af svampe- og insektangreb

Specialister i udbedring af brand-, vand- og rådskader

E-mail: info@johansenb.dk

Telefon: ​98 68 10 84​​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS

CVR: 11893309

​Formervangen 4, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning