Karriere

Er du vores nye murer, tømrer eller arbejdsmand?

Hos Johansen & Bernhard ApS er vi altid på jagt efter nye, pålidelige medarbejdere. Vi tilbyder et behageligt arbejdsmiljø i et uformelt og afslappet klima. Vi går op i at gøre plads til hver enkelt medarbejder og tilbyder høj grad af selvstændighed. Hos os får du mulighed for at tilrettelægge og præge dit eget arbejde, alt efter hvordan du finder motivation. 

Du vil ofte være tilknyttet flere forskellige sager på samme tid, og derfor har vi tillid til, at du selv formår at planlægge og effektivisere din egen arbejdsdag.

Som medarbejder vil du indgå i en mangfoldig firmakultur med masser af plads til forskellighed. Vi er et jysk firma etableret i København, og vi har medarbejdere fra hele landet. For rejsearbejdere tilbyder vi en 4-dages arbejdsuge, og vi tilbyder ligeledes fleksibilitet i valg af arbejdstiden for medarbejdere bosat på Sjælland.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os på mail eller telefon for yderligere spørgsmål eller med en uopfordret ansøgning.​

​Få et GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

​Står du med en skade, og har du brug for et uforpligtende tilbud? Eller søger du råd og vejledning? Så kontakt os endelig på telefon eller via kontaktformularen. Vi står altid klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig!

Eksisteret siden 1988

Altid personlig service

Specialister i bekæmpelse af svampe- og insektangreb

Specialister i udbedring af brand-, vand- og rådskader

E-mail: info@johansenb.dk

Telefon: ​98 68 10 84​​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS

CVR: 11893309

​Formervangen 4, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning