SKADESERVICE SAMT REPARATION OG GENOPBYGNING EFTER SKADER

Skal du have udført skadeservice? Hos ​Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS​ udfører vi alle former for professionel skadeservice for private og erhverv. Samtidig udfører vi holdbare reparationer og renoveringer.

Vi kan blandt andet tilbyde skimmelsanering, affugtning og skadesbegrænsning, ligesom vi kan stå for hele genopbygningen. Vi holder til i Glostrup, men har også kunder i København og på resten af Sjælland.​

SPECIALIST I SKADESERVICE VED VANDSKADER OG STORMSKADER

Danmark har før været hårdt ramt af store og stærke storme, hvilket har påført mange boligejere og virksomheder stormskader og vandskader, som kræver hurtig udbedring.

Vi har omkring 30 års erfaring med skadeservice, herunder affugtning og skimmelsanering. Vi har også erfaring med genopbygning efter skader​. Vi kan udbedre alle typer skader i forbindelse med storm og stormflod. Det kan være alt fra mindre vandskader til større oversvømmelser af boligen. Vi er også eksperter i skadesbegrænsning.

KONTAKT OS I DAG FOR AT AFTALE EN BESIGTIGELSE AF SKADERNE

Du er meget velkommen til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe ved vandskader, stormskader og alle andre skader. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår skaderne og drøfter muligheden for at lave skadesbegrænsning, genopbygning samt renovering. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os allerede i dag på telefon 98 68 10 84 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail john@johansen-bernhard.dk​

​Få et GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

​Står du med en skade, og har du brug for et uforpligtende tilbud? Eller søger du råd og vejledning? Så kontakt os endelig på telefon eller via kontaktformularen. Vi står altid klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig!

Eksisteret siden 1988

Altid personlig service

Specialister i bekæmpelse af svampe- og insektangreb

Specialister i udbedring af brand-, vand- og rådskader

E-mail: info@johansenb.dk

Telefon: ​98 68 10 84​​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS

CVR: 11893309

​Formervangen 4, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning