Hvem er vi?

Hos Johansen & Bernhard ApS har vi mange års erfaring med håndtering af skader på byggeri forårsaget af hussvampe, insektangreb, brand eller fugt. 

Siden 1988 har vi beskæftiget os med alt inden for tømrer- og snedkerfaget med speciale inden for bekæmpelse af svampe- og insektangreb samt udbedring af råd-, brand- og vandskader i både moderne og bevaringsværdige bygninger.

Vores 1000m2 store lager gør det muligt for os at opbevare og tørre vores tømmer under de bedst mulige forhold og sikre en høj grad af bæredygtighed i vores løsninger. 

Materialerne leveres af vores samarbejdspartner – et lokalt savværk, som udelukkende leverer træ fra danske skove i Midtsjælland.​

Dette giver os mulighed for at garantere løsninger af højeste kvalitet samt at imødekomme de særlige krav, som stilles til renovering af fredede og bevaringsværdige byggerier.​

Løsninger baseret på specialviden og erfaring

I løbet af de seneste snart 30 år har vi udviklet specialiserede og innovative løsninger samt indsamlet erfaring og udstyr til at kunne håndtere selv de mest udfordrende og krævende opgaver. 

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille.

Ring på 98 68 10 84

VORES ERFARINg

Vi varetager opgaver for både private og erhverv, ligesom vi samarbejder med en række af landets største forsikringsselskaber. Vores 30 dygtige medarbejdere har alle den erfaring, der skal til for at yde et godt og solidt stykke håndværk.

ALTID MED MENNESKET I CENTRUm

Vi forstår, at det arbejde, vi udfører, ofte har omvæltende konsekvenser for de mennesker, der bor eller arbejder i bygningen. Det forsøger vi altid at tage hensyn til på bedst mulig vis ved at sikre en høj grad af kommunikation og gennemsigtighed omkring arbejdsprocessen og det tidsmæssige omfang. I de tilfælde, hvor det er muligt, afgrænser vi arbejdsområdet, så der er mulighed for at benytte dele af bygningen, imens arbejdet foregår.

Traditionelle konstruktionsprincipper

Hos Johansen & Bernhard ApS sætter vi en ære i at udbedre skader efter gamle, traditionelle konstruktionsprincipper. I de tilfælde, hvor dette ikke er muligt, eller der stilles andre krav, udfører vi genopbygningen efter konstruktionsprincipper, som vi har udviklet i samarbejde med professionelle statikere.​

Medarbejdere​

​John O. Johansen

Administration drift.
T: 40545630
@: John@johansenb.dk

Lisbeth

Administration
T: 98681084
@: Lisbeth@johansenb.dk

​Søren G. Buss

Byggestyring & planlægning
T: 40625630
@: Soren@johansenb.dk

Erik Christensen

Beregner & Kontrahering

T: 40725630

@: Johansen-bernhard@mail.dk

Per Pedersen

Beregner & Kontrahering
T: 40765630
@: JB-glostrup@mail.dk

Mads O. Johansen

Byggestyring & planlægning
T: 40615630
@: Mads@johansenb.dk

​Få et GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

​Står du med en skade, og har du brug for et uforpligtende tilbud? Eller søger du råd og vejledning? Så kontakt os endelig på telefon eller via kontaktformularen. Vi står altid klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig!

Eksisteret siden 1988

Altid personlig service

Specialister i bekæmpelse af svampe- og insektangreb

Specialister i udbedring af brand-, vand- og rådskader

E-mail: info@johansenb.dk

Telefon: ​98 68 10 84​​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS

CVR: 11893309

​Formervangen 4, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning