​✔️ Eksiseret siden 1988

✔️​ Personlig service

✔️​ Specialist i vand- og stormskader

​✔️ Eksiseret siden 1988

✔️​ Personlig service

✔️​ Specialist i vand- og stormskader

Find os​ på

Formervangen 4 i 2600 Glostrup

​Send os en mail

johansen-bernhard@mail.dk​

Ring til os i dag

98 68 10 84

Hussvamp – professionel bekæmpelse af svamp i huset

​Har du svamp i huset? Hos Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS har vi stor ekspertise med både forebyggelse og bekæmpelse af ægte hussvamp. Samtidig kan vi også stå for genopbygningen.

Vi tilbyder professionel udbedring af svampeskader for både private og erhverv. Vi holder til i Glostrup, men har også kunder i blandt andet København og andre steder på Sjælland.

Svamp i huset kan føre til store skader fra kælder til kvist

Vi har omkring 30 års erfaring med udbedring af svampeskader. Ægte hussvamp kan i værste fald ødelægge dit hus. Den kan vokse flere millimeter om dagen - hele vejen fra en vandskade nede i kælderen og op til taget og tagkonstruktionen. Svampens lange strenge kan ligefrem sprede sig gennem gipsplader og murværk.

Svamp kan forårsage sygdom såsom irritation, allergi og anden overfølsomhed, der påvirker ens helbred, men det kan være vanskeligt at opdage et svampeangreb, før det er for sent. Svampen optræder i første omgang i det skjulte. Et typisk tegn på svampeangreb er flade, rødbrune plamager, som har en skorpeagtig overflade og en hvid kant, men de fremtræder normalt senere i forløbet.

Kontakt os for at få et tilbud på bekæmpelse af hussvamp

​Du er velkommen til at få mere at vide, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på udbedring af svamp i huset.

Du kan ringe til os på telefon 98 68 10 84 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail john@johansen-bernhard.dk.​

FIRMAINFO

​Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS​

CVR: 11893309

ADRESSE

​Formervangen 4

2600 Glostrup

KONTAKT

​Telefon: 98 68 10 84

E-mail: johansen-bernhard@mail.dk​