map​  Find os​ på Formervangen 4 i 2600 Glostrup

Eksisteret siden 1988

Personlig service

Specialist i vand- og stormskader

Hussvamp – professionel bekæmpelse af rådskade og svamp i huset

​Har du svamp i huset? Hos Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS har vi stor ekspertise med både forebyggelse og bekæmpelse af ægte hussvamp. Samtidig kan vi også stå for genopbygningen.

Vi tilbyder professionel udbedring af svampeskader for både private og erhverv. Vi holder til i Glostrup, men har også kunder i blandt andet København og andre steder på Sjælland.

Svamp i huset kan føre til store rådskader fra kælder til kvist

Vi har omkring 30 års erfaring med udbedring af svampeskader. Ægte hussvamp kan i værste fald ødelægge dit hus. Den kan vokse flere millimeter om dagen - hele vejen fra en vandskade nede i kælderen og op til taget og tagkonstruktionen. Svampens lange strenge kan ligefrem sprede sig gennem gipsplader og murværk.

Svamp kan forårsage sygdom såsom irritation, allergi og anden overfølsomhed, der påvirker ens helbred, men det kan være vanskeligt at opdage et svampeangreb, før det er for sent. Svampen optræder i første omgang i det skjulte. Et typisk tegn på svampeangreb er flade, rødbrune plamager, som har en skorpeagetig overflade og en hvid kant, men de fremtræder normalt senere i forløbet.

Bekæmp potentiel rådskade med affugtning

Det bedste middel mod rådskade på grund af svampe i mur- og træværk er at sørge for, at rum såsom kælder og loft holdes tørre og ved en god temperatur. Svampe trives i klamme, fugtige miljøer, og derfor er affugtning et godt forebyggende tiltag mod svampeangreb.

Hvis din bolig allerede er ramt, så indgår affugtning af dit hus også som et led i bekæmpelsen mod rådskade, men det er ikke nok i sig selv. Dette gælder ligeledes, hvis du har været ude for en vandskade.

Kontakt os for at få et tilbud på bekæmpelse af hussvamp

Du er velkommen til at få mere at vide om vores priser og ydelser, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på udbedring af svamp i huset. Du kan ringe til os på telefon 98 68 10 84 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail john@johansen-bernhard.dk.

FIRMAINFO

​Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS​

CVR: 11893309

ADRESSE

​Formervangen 4

2600 Glostrup

KONTAKT

​Telefon: 98 68 10 84

E-mail: johansen-bernhard@mail.dk​