map​  Find os​ på Formervangen 4 i 2600 Glostrup

Eksisteret siden 1988

Personlig service

Specialist i vand- og stormskader

Skimmelsanering samt genopbygning af skader

​Skal du have udført skimmelsanering? Hos Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS er vi eksperter i forebyggelse og bekæmpelse af skimmelsvamp samt i den eventuelle genopbygning.

Vi udfører svampebekæmpelse for privat- og erhvervskunder i blandt andet Glostrup og København samt andre steder på Sjælland.

Nødvendigt med professionel hjælp ved større angreb

​Du kan selv fjerne mindre skimmelvækst i vindueskarme, fuger og lignende, men du behøver professionel skimmelsanering, hvis der er tale om et større angreb. Her skal omfanget klarlægges, og den eventuelle vandindtrængning eller kondensdannelse skal stoppes. Vi har 30 års erfaring med både tømrer- og saneringsarbejde.

​Det kan være nødvendigt at fjerne blandt andet tapet, plader og isolering. Det kan også være nødvendigt med affugtning af de berørte områder. Herefter kan vi benytte støvsuger, kemisk afrensning og andre metoder, men normalt vokser skimmelsvampe ikke ind i de faste materialer. Afslutningsvist udfører vi den eventuelle genopbygning og renovering af de angrebne områder i boligen.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på skimmelsanering

​Vi tager gerne en snak om, hvad vi kan hjælpe med, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud og en besigtigelse. Du kan ringe på telefon 98 68 10 84 for at høre mere. Du kan også skrive til e-mail john@johansen-bernhard.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. 

FIRMAINFO

​Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS​

CVR: 11893309

ADRESSE

​Formervangen 4

2600 Glostrup

KONTAKT

​Telefon: 98 68 10 84

E-mail: johansen-bernhard@mail.dk​