map​  Find os​ på Formervangen 4 i 2600 Glostrup

Eksisteret siden 1988

Personlig service

Specialist i vand- og stormskader

Skadeservice samt reparation og genopbygning efter skader

Skal du have udført skadeservice? Hos ​Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS​ udfører vi alle former for professionel skadeservice for private og erhverv. Samtidig udfører vi holdbare reparationer og renoveringer.

Vi kan blandt andet tilbyde skimmelsanering, affugtning og skadesbegrænsning, ligesom vi kan stå for hele genopbygningen. Vi holder til i Glostrup, men har også kunder i København og på resten af Sjælland.

Specialist i skadeservice ved vandskader og stormskader

Danmark har før været hårdt ramt af store og stærke storme, hvilket har påført mange boligejere og virksomheder stormskader og vandskader, som kræver hurtig udbedring.

Vi har omkring 30 års erfaring med skadeservice, herunder affugtning og skimmelsanering. Vi har også erfaring med genopbygning efter skader

Vi kan udbedre alle typer skader i forbindelse med storm og stormflod. Det kan være alt fra mindre vandskader til større oversvømmelser af boligen. Vi er også eksperter i skadesbegrænsning.

Kontakt os i dag for at aftale en besigtigelse af skaderne

Du er meget velkommen til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe ved vandskader, stormskader og alle andre skader. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår skaderne og drøfter muligheden for at lave skadesbegrænsning, genopbygning samt renovering. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os allerede i dag på telefon 98 68 10 84 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail john@johansen-bernhard.dk

FIRMAINFO

​Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS​

CVR: 11893309

ADRESSE

​Formervangen 4

2600 Glostrup

KONTAKT

​Telefon: 98 68 10 84

E-mail: johansen-bernhard@mail.dk​