Find os​ på

Formervangen 4 i 2600 Glostrup

​Send os en mail

johansen-bernhard@mail.dk​

Ring til os i dag

98 68 10 84

Skadeservice og genopbygning ved vand- og stormskader

Danmark har før været hårdt ramt af stærke og store storme, hvilket har påført mange boligejere og virksomheder stormskader og vandskader, som kræver hurtig udbedring.

Specialist i vandskader, stormskader og skadeservice - 30 års erfaring

Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard udfører alle former for skadeservice, og vi kan sørge for en professionel og holdbar reparation eller renovering. Vi kan blandt andet udføre skimmelsanering, affugtning og skadesbegrænsning, samt stå for hele genopbygningen. Og dette har vi specialiseret os i over de seneste 30 år.

Hvilken type skadeservice har i brug for?

Om du har brug for skadeservice, decideret genopbygning, skimmelsanering eller blot affugtning, så er vi den rette tømrer at ringe til med vores mangeårige erfaring i branchen.​

​Vi kan udbedre alle typer skader indenfor stormflod eller stormskader. Alt fra mindre vandskader til større oversvømmelser af jeres bolig, hvilket også omfatter skadesbegrænsning.

Kontakt os og få en besigtigelse

Ønsker du et uforpligtende tilbud på reparation efter stormskader, oversvømmelse eller andet, så ring til os allerede i dag på telefon 98 68 10 84 eller skriv til os på e-mail john@johansen-bernhard.dk.

Vi tilbyder skadeservice i Glostrup nær Købehavn og på hele Sjælland, og vi arbejder især i byer, som har været hårdt ramt af vandskader og stormskader.

FIRMAINFO

​Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS​

CVR: 11893309

ADRESSE

​Formervangen 4

2600 Glostrup

KONTAKT

​Telefon: 98 68 10 84

E-mail: johansen-bernhard@mail.dk​