map​  Find os​ på Formervangen 4 i 2600 Glostrup

Eksisteret siden 1988

Personlig service

Specialist i vand- og stormskader

Arbejdsområder

Hos Johansen & Bernhard ApS har vi specialiseret os i bekæmpelse og renovering af svampe-, råd- og brandskader, skimmelsvampe, samt forebyggende behandling.

Inden for dette område har vi stor erfaring og ekspertise, og vi arbejder tæt sammen med biologer, ingeniører og arkitekter i forbindelse med udvikling af optimale problemløsninger.


Ved svampe-, råd- og brandskader foregår vores arbejde som regel i private hjem, og derfor bydende nødvendigt, at vi er til mindst mulig gene for kunden og udfører et professionelt og effektivt stykke arbejde.
Vi ved, at indvendige skader ofte er forbundet med længerevarende og belastende situationer for kunden, og derfor arbejder vi efter to helt grundlæggende filosofer; at respektere og sætte os ind i kundens problemer og at anvende de til enhver tid nyeste arbejdsmetoder- og maskiner.​

Ved fjernelse af sod og ved kanthugning efter husbukkeangreb anvender vi isafrensning, som har samme funktion som sandblæsning, men er langt mere henisgtsmæssig metode.

Med sin skånsomme behandling er isafrensning særdeles velegnet til bevaringsværdigt træ, og idet tørisen absorberes i luften, undgår man store mængder sand, som man gør ved sandblæsning.

Ved bekæmpelse af skimmelsvampe tages flere metoder i brug, blandt andet isafrensning ved større arealer. Derudover råder vi over en række værktøjer til mekanisk afrensning af både murstensvægge, betongulve, lofter, træspær og plader m.m.

Bekæmpelse af skimmel indbefatter ofte en grundig afdækning og rengøring af berørte områder, nogle gange etablering af en undertryksstation, og udføres ligeledes af vore specialuddannede mandskab

FIRMAINFO

​Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS​

CVR: 11893309

ADRESSE

​Formervangen 4

2600 Glostrup

KONTAKT

​Telefon: 98 68 10 84

E-mail: johansen-bernhard@mail.dk​