Arbejdermuseet ​

Arbejdernes Forsamlingsbygning blev bygget i 1879 på initiativ af arbejderbevægelsens pionerer med Louis Pio i spidsen og finansieret ved salg af 10-kroners aktier og frivillige bidrag. I baghuset indrettede man festsal og mødelokaler, hvor arbejderne kunne mødes uden myndighedernes indblanding. I forhuset og mellembygningen blev der indrettet beværtning og lejligheder til privat beboelse. Efterhånden forsvandt dele af den private udlejning til fordel for fagforenings- og forbundskontorer, der her indrettede sig med diverse mødefaciliteter. Arbejdermuseet åbnedes i 1983 af fagbevægelsen, lokale forskere og græsrodsbevægelser. Arbejdermuseets hovedformål er at fortælle arbejderbevægelsens historie og vise dagliglivet for de københavnske arbejdere de sidste 150 år (trap.lex.dk)

Rådskade & Ægte hussvamp

Bygherre: Roskilde kommune

Rådgiver:

Hovedentreprise:

Biolog: Bøgh og Helstrup

Afskærmning og afdækning ved skadesområdet i museet. Afstivning af tag, skorstene og bjælkekonstruktioner. Udskiftning af Spær, bjælker og remme afrensning og behandling af murværk

​Få et GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

​Står du med en skade, og har du brug for et uforpligtende tilbud? Eller søger du råd og vejledning? Så kontakt os endelig på telefon eller via kontaktformularen. Vi står altid klar til at hjælpe og glæder os til at høre fra dig!

Eksisteret siden 1988

Altid personlig service

Specialister i bekæmpelse af svampe- og insektangreb

Specialister i udbedring af brand-, vand- og rådskader

E-mail: info@johansenb.dk

Telefon: ​98 68 10 84​​

Vi svarer inden for 24-48 timer.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS

CVR: 11893309

​Formervangen 4, 2600 Glostrup

Klik her for rutevejledning