map​  Find os​ på Formervangen 4 i 2600 Glostrup

Eksisteret siden 1988

Personlig service

Specialist i vand- og stormskader

Specialmaskiner og værktøj

Hos Johansen & Bernhard ApS har vi en lang række moderne specialmaskiner, som gør os i stand til at udføre alle slags opgaver for vore kunder så effektivt som muligt.


Til imprægnering og desinficering af angrebet træ, har vi et stort mobilt sprøjteanlæg indbygget i trailer. Anlægget kan opbevare 100 liter sprøjtevæske og har en 75 m lang slange, og disse særlige kapaciteter gør anlægget utrolig effektivt og tidsbesparende.

Vores to op til 30 m høje stigelifte er med løft på op til 400 kilo særdeles velegnede til transport af materialer. Lifternes højde gør desuden, at vi ofte kan undgå at anvende stilladser, og dette letter i høj grad hverdagen for os og vores kunder.

Med løft på op til 4 ton kan vores helt nye teleskoplift anvendes til store og tunge opgaver, så som vinduesudskiftning og reparation af facader. Da telskopliften har en højde på op til 17 m, undgår vi ofte at benytte stilladser.


Støv og affald er svært at undgå i almindeligt tømrerarbejde, men med vores 2 x 7m store dieseldrevne støvsuger kan vi mindske generne mest muligt. Støvsugeren har en tankkapacitet på 15m3 og kan køre med en 100 mm tyk slange på op til 300 meters længde. Den er dermed en af de største på markedet og kan bruges til hurtig og effektiv udsugning af al slags materiale, såsom indskudsler, rockwool/glasuldsgranulat, lecanødder med mere.

FIRMAINFO

​Tømrerfirmaet Johansen & Bernhard ApS​

CVR: 11893309

ADRESSE

​Formervangen 4

2600 Glostrup

KONTAKT

​Telefon: 98 68 10 84

E-mail: johansen-bernhard@mail.dk​